“Als jong meisje wou ik loskomen van ouders, van school… Maar als puber heb je nog niet te kracht los te komen. Later als volwassen vrouw kreeg ik tussen mijn 35 en 38 jaar opnieuw een grote uitdaging, waar ik niet meer naast kon kijken. Het was een periode van grote twijfel: ik vond dat ik perfect gelukkig was met mijn gezin, met mijn man en kinderen. Met andere woorden, met doen wat van mij gevraagd werd. En toch was er een innerlijke onrust waar ik niet naast kon kijken, zelfs meer dan dat, ik leed aan allerlei lichamelijke klachten. Mijn lichaam toonde dat ik een ander, persoonlijk pad moest inslaan. Mijn ziel riep om uit de begaande paden te treden en een eigen weg te gaan.”

Dit is in het kort het verhaal van Kristin Vanschoubroek, stichter en bezieler van La Verna. In het tweede gesprek met als thema Sterke Vrouwen gaat ze dieper in op haar traject en neemt dat als uitgangspunt om met u als toeschouwer in dialoog te gaan. Kristin houdt van dialoog. En u bent dus samen met de andere toehoorders haar gesprekpartner.

Over Kristin
Kristin Vanschoubroek (1953) is licentiate rechten, studeerde gezinswetenschappen en volgde opleidingen gestalt, psychosynthese en de bejegeningsmethode (Nand Cuvelier). Ze heeft een zelfstandige praktijk voor individuele begeleiding, partner- en gezinsbegeleiding en ze is groepstrainer. 

Praktisch
Donderdag 27 oktober 2022. De deur gaat open om 19.30 uur. Aanvang: 20.00 uur. Plaats: Vertoeving Het Lam, Weststraat 37, Aardenburg, NL. Toegang: € 7,50 – drankje inbegrepen.