Het leven nu, over levenskunst
Widi den Hartog – Zijn verhaal over zen en gezond eten, mét proeverij

“Van niets iets maken”, dat is een levensmotto van Widi den Hartog, een man met twee passies: koken en Boeddhisme. Vanaf zijn elfde roert hij in de potten. Wat later kwam daarbij de visie “leven in het nu”. Benieuwd naar de combinatie van zen en gezond eten? Kom dan luisteren naar zijn bewogen verhaal, meepraten over zijn interessante levensvisie én proeven van zijn verrassende kookkunsten.

“Respect, rust en restverwerking, daar draait het allemaal om”, vindt Widi. Hij verwerkt deze drie elementen in zijn verhaal en zijn proeverijen. Hij vertelt en u reageert. Hij serveert en u proeft. Kortom: Dialogeren over zen en gezond eten. Widi: “Drie elementen bepalen wat we vinden van het voedsel dat we bereiden en eten: kleur, geur en smaak.” Ook daar besteedt Widi aandacht aan. En, de heerlijke Aardenburgse polderaardappel speelt een hoofdrol.

Widi den Hartog (1959) is van opleiding kok. Hij was topchef, beleefde buitenlandse avonturen en streefde naar eenvoud. De afgelopen jaren doet hij het om gezondheidsredenen wat kalmer aan, maar dat houdt hem niet tegen vol passie zijn verhaal te vertellen.

Praktisch
Zaterdag 17 maart 2018.
De deur gaat open om 14.00 uur. Aanvang: 14.30 uur.
Toegang, proeverijtjes inbegrepen: € 10,00.
Plaats: ‘Het Lam’, Weststraat 37, Aardenburg.
Het aantal plaatsen is beperkt. Daarom is inschrijven gewenst: via contactpagina of +31 117 85 04 40