Ja, u leest het goed. Op zondag 19 juni 2022 vindt in de Vermaning Het Lam in Aardenburg, een kerstconcert plaats, dat om de welbekende reden van het toen heersend virus aan het eind van vorig jaar voor onbepaalde tijd werd uitgesteld. Golfslag en de Doopsgezinde Gemeente Aardenburg vonden het samen met de geboekte muziekgroep, Jeets Durenkamp en Over the Hedge, een aardig idee om het concept te behouden, maar geen goed idee om het een heel jaar uit te stellen.

Programma mid-zomer kerst-concert
Om 14.30 uur houdt voorganger Johanne Boot een bijna-zomers sermoen. Dan volgt het eerst deel van het concert. Na de pauze brengt Herman Bakker – naar traditie – hét échte kerstverhaal. Daarna spelen Jeets Durenkamp en Over the Hedge het tweede deel van het concert. Zijn er ook kerstliedjes? Dat verklappen we niet. Er zijn wel meezingers! Dus waag het er maar op en laat u verrassen.

Praktisch
Zondag 19 juni 2022 – 14:30 uur – Inloop vanaf 14 uur.

Kaarten aan de kassa voor 7,50 euro per persoon. Reserveren kan via email. We houden de gereserveerde kaarten tot een kwartier voor aanvang van het concert voor u gereserveerd. Bent u er dan niet, dan krijgen mensen die niet hebben gereserveerd ook een kans.