Benieuwd om uit te zoeken wat je allemaal kan met je stem? De leidraad zijn liedjes van vroeger en nu waarbij het zingplezier voorp staat. Het gaat niet om wie het mooiste, het beste of het meest vals zingt. Ervaar samen het pure plezier van zingen met elkaar. Kortom een dag van fijn met elkaar zingen. Tijdens de ochtend volg je een workshop. In de namiddag kan je ook gewoon binnen lopen voor een uurtje of zo…

Programma

  • 9.30 uur – Ontvangst met koffie, thee of water met een koekje.
  • 10.00 uur – Start en workshop: “Ontdekken wat je met je stem kan doen”.
  • 12.30 uur – Lunch met broodjes en soep.
  • 13.30 tot 16.00 uur – Inloop “Zingen met aanwijzingen” en regelmatig korte pauzes met sapjes. Vele beoefende liedjes komen voorbij die we samensmelten in een grote medley.
  • 16.00 uur – Evaluatie van de dag onder het genot van een drankje en hapje. Hoe heb je deze dag beleefd? Wat heb je gemist? Wat kan anders? Wat vond je goed? Wat zou je nog graag willen zingen? We houden ook het wekelijkse SamenZingen op dinsdagavond tegen het licht. Is dinsdag een geschikte dag voor jou? Of heb je een voorkeur voor een andere dag om elke week mee te zingen?

Iedereen is van harte welkom. Aanmelden voor de Open SamenZingen Dag hoeft niet. Gewoon langskomen is de boodschap.

Praktisch
Zaterdag 1 oktober 2022. Open SamenZingen Dag van 10.00 tot 17 uur. Ontvangst vanaf 9.30 uur. Plaats: Vertoeving Het Lam, Weststraat 37, Aardenburg, NL. Deelname is gratis.