Wandelen inspireert wanneer je stapt langs zee en strand, door polder en bos. De natuur houdt ons een spiegel voor in de verschillende seizoenen. Ze ontluikt met fris groen in de lente en is overvloedig vruchtbaar in de zomer. Ze gooit haar overtollige ballast af tijdens een kleurrijke herfst en doorstaat daarna sober de schaarste van de winter. Zo is ook ons eigen leven bij tijd en wijle.

Al stappend door de natuur verkennen we de stilte en komen we tot verstilling. Stilte kan helpen om troebel water weer helder te laten worden, kan ons laten aanvoelen waar het voor onszelf op aankomt en kan nieuwe krachten in ons losmaken. Stilte maakt ons ontvankelijk voor creativiteit.

Samen of alleen in stilte wandelen kan lichaam en ziel met elkaar verbinden en mensen nader tot elkaar brengen. We verwonderen ons dan weer alleen en dan weer in groep over wat we horen en zien.

Kijk op de kalenderpagina wanneer de volgende wandeling is gepland. Daar vind je ook de praktische informatie. Breng in ieder geval steeds goede wandelschoenen mee!